O Victorie Răsunătoare pentru Ionut Iancu in Gala Glory de la Rotterdam

Debutul lui Ionuţ Iancu, reprezentantul României în cea mai mare promoţie de kickboxing din lume, Glory, a adus o dată cu victoria sa prin KO în fata turcului Murat Aygun și intrarea în clasamentul TOP 10 mondial, clasându-se pe locul 10.

În fața a 19.000 de suporteri locali, tânărul sportiv de doar 25 de ani, care reprezintă SCM Craiova și Power Gym a reuşit să îl învingă pe experimentatul Aygun prin KO în repriza a doua.

Evenimentul de la Rotterdam a inclus pe fight card și alți doi români, care au luptat în piramida de la categoria semigrea. Dintre aceștia, doar Iancu a reușit să obțină o victorie.

Alături de antrenorul său principal, Ionuț Pucă, și de Aviar Lima, antrenorul secund al renumitului Riko Verhoeven, Iancu s-a pregătit intens, antrenându-se nu doar cu Verhoeven, ci și cu Benny Adegbui, fost nr 1 mondial.

Victoria lui Iancu la gala Glory de la Rotterdam este un moment de mândrie nu doar pentru el, ci și pentru toți cei care l-au susținut și l-au ajutat să ajungă aici. Performanța lui Iancu este o dovadă clară că talentul, combinat cu muncă asiduă și determinare, poate duce la rezultate de excepție în lumea sportului internațional.

Mulțumim tuturor celor care ne susțin și care au fost alături de noi în acest parcurs extraordinar!