Medalii de aur si de argint obtinute de sportivii nostri la Campionatul Mondial de Kempo!

Felicitări echipei noastre pentru performanța extraordinară la Campionatul Mondial de Kempo desfasurat in perioada 22-28 aprilie în Antalya, Turcia!

Cu mândrie vă anunțăm că reprezentanții noștri, Sandu Cristian și Ariana Toncea, au obținut 2 medalii de aur și una de argint, demonstrând un spirit de luptă și o determinare de excepție!

Astfel, Ariana Toncea a devenit Vicecampioană Mondială, iar Stefan Sandu, Multiplu Campion Mondial la cele doua probe la care a participat- Semi Kempo si Full Kempo.

Cu peste 900 de sportivi din 56 de țări participante, România a reușit să se claseze pe primul loc în clasamentul pe națiuni, fapt ce confirmă nivelul extraordinar al echipei noastre.

Performanțele de excepție obținute la acest campionat nu fac decât să ne motiveze și să ne încurajeze să continuăm să mergem mai departe și să demonstrăm că dedicarea și antrenamentele susținute aduc mereu roade.

Suntem mândri de reprezentanții noștri, de echipa noastră și de sprijinul vostru, dragi susținători! Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat și vă promitem că vom continua să aducem performanțe de vârf în lumea sportului de Kempo!

Felicitari echipei!  Felicitari coordonatorului lor, Ionut Puca!
Succes in continuare!