Sportivii care reprezinta promotia GOLDEN FIGHTER , Ionut Iancu ,+95 kg,KO in prima repriza in fata unui sportiv din Suceava si Adrian Petenchea -65 kg , KO in a doua repriza impotriva sportivului din Ploiesti ,au reprezentat cu mandrie cele doua cluburi la care evolueaza, Power Gym Craiova si Knocdown Timisoara in gala SFC organizata de dl.Bebe Nita la Bucuresti ,marti 28 noiembrie.

Evenimentul a fost transmis de Digi Sport 2 ,astfel ca ,in zilele urmatoare vom avea posibilitatea de a revedea frumoasele KO administrate de cei doi sportivi!

Sportivii nostrii au facut clar diferenta ca evolutie , observandu-se nivelul de pregatire si evolutie pe care se pune accent in cadrul promotiei GF .

Lipsa de menajamente si aranjamente din cadrul acesteia, faptul ca Alin Falcusan promotorul GF ,dar si Ionut Puca partenerul acestuia ,au mers pe ideea de construi meciuri puternice ,dandu-le adversari tari sportivilor nostri , are drept consecinta formarea unei echipe tinere de sportivi cu o mentalitate sanataoasa care sa poata reprezenta Romania in confruntarile ce vor urma.

Felicitari staffului GF, per ansamblu si sportivilor ,pentru intelegerea strategiei si puterea de concentrare.

Acestia au fost rasplatiti din plin de catre publicul generos din Bucuresti.

Multumim familiilor ,pentru ca ne suporta disparitiile de acasa ,prietenilor nostri care ne sustin(familiei lui Ionut ,lui Catalin si Ema ) si promoteurului Bebe Nita ,un om cu un caracter mult peste ceea ce vedem astazi in Romania !