Duminica 09.12.2012 a avut loc in frumosul oras Sibiu,o  Competitie de Kickboxing la care a participat si Clubul Sportiv POWER GYM din Craiova.

Lotul clubului a fost compus din Ionut Puca-antrenor,Alexandru Bibire-preparator,Catalin Oprea -capitan de echipa si urmatorii sportivi:Patra Petrisor,Coseran Cornel(debutant),Alin Dumitru si Razvan Tudora(debutant).

Asa cum era de asteptat dupa meciul pierdut la Bucuresti din toamna aceasta,Petrisor Patra a revenit in ring la cei numai 14 ani ai sai cu doua victorii prin KO.In primul meci Pedro(asa cum il alintam noi )a distribuit un KO scurt unui adversar care inca din prima secunda a picat dintr-o lovitura la cap cu piciorul.Adversarul lui a fost numarat si si-a continuat meciul insa Pedro a pus o presiune constanta pe el pana cand acesta nu a mai putut continua.

In cel de-al doilea meci Pedro a avut parte de un sportiv mai experimentat din Sibiu si la indicatiile antrenorului acesta a executat impecabil o lovitura frontala de picior care la facut knockdown pe adversar.

Pedro a continuat si dupa inca o lovitura de brat pe plexul solar adversarul a cedat nemaiputand continua meciul.Victorie prin KO.

In cel de-al doilea meci Coseran Cornel,debutant,a facut un meci tacticizat,a respectat indicatiile de la colt si chiar daca a avut parte de un adversar mai mare ca experienta si varsta a reusit sa castige meciul la puncte.

Razvan Tudora este sportivul care a desfasurat al treilea meci al competitiei si a demonstrat ca isi merita increderea pe care o avem in el.Meciul lui sa incheiat cu un KO spectaculos dupa ce in prima repriza pentru adversarul sau nu mai exista spatiu pe ring, fiind presat permanent de Razvan care ia distribuit continuu lovituri de brate si picioare.

Ultimul meci al echipei a fost prestat de Alin Dumitru care revine la al doilea sau meci dupa exact un an si care de data acesta isi face bine meseria castigand la puncte un meci care se anunta greu din cauza diferentei de varsta.

Felicitari echipei si sportivilor care completeaza lotul de performanta,continuitate si multe rezultate care sa ne faca sa fiim mandri de ei.

Meciurile le gasiti pe facebook la adresa lui Razvan Tudora,Corni Cornel,Powergym craiova si Petrisor Patra.

NOTA: Sambata 15 .decembrie 2012 in orasul  Bistrita Nasaud  Gabriel Nica,cel care a implinit recent 18 ani,va disputa un meci in cadrul categoriei-60kg intr-o Gala De Kickboxing unde participa mai multe cluburi de prestigiu din tara.

Gabi se afla intr-o forma foarte buna in urma pregatirii tehnice,tactice dar si prepararii fizice pe care a facut-o impreuna cu cei doi antrenori ai sai.

Este primul meci la profesionisti pentru Gabriel  de aceea ii uram mult ,mult succes.

Vom reveni cu amanunte.

114 replies

Comments are closed.