Juniorul Gabriel Nica ,reprezentantul clubului Power Gym Craiova in lotul Romaniei la turneul international BPN  din Serbia -Novi Sad a facut unul din meciurile de exceptie ale galei invingand prin decizie unanima la puncte cu 3-0 reprezentantul tarii gazda Boris Nadj,fiind aplaudat de publicul numeros la acest eveniment chiar daca luptatorul sarb este reprezentantul clubului Ronin Gym din Novi Sad orasul  in  sau desfasurat meciurile.

Speram ca Gabi sa fie unul din reprezentantii nostrii la competitiile viitoare atat la juniori,anul acesta ,cat si la seniori incepand din anul urmator.

Din echipa a mai facut parte Catalin Oprea  si Baluta Bogdan care au obtinut medalia de argint, iar Petrisor Patra a fost in situatia de a nu putea disputa meciul deoarece adversarul lui nu a primit aceeptul medical pentru desfasurarea meciului.

Deasemena o victorie foarte frumoasa a avut si Flavius Boiciuc de la clubul sportiv Knockdown Timosoara care la invins la puncte cu scorul de 3-0 reprezentantul Ungariei Kovacs Sandor.

Urmatoarele evenimente la care va participa echipa Power Gym Craiova si Knockdown Timisoara vor fii Galele  Bodyguardul-Fortele Speciale incepand cu 30 martie -Tg Jiu.

Ii multumim dl.Cosmin Jieanu-reprezentantul SWAT FORCE Romania care a facut posibila deplasarea lotului Romaniei la acest eveniment.

116 replies

Comments are closed.