Sambata 26 ianuarie 2013 echipa Power Gym Craiova k-1 s-a deplasat la Sibiu pentru cea de-a doua sesiune de sparring din perioada de pregatire,intalnind echipa Kudokai Atlassib.

Lotul nostru a fost compus din trei sportivi,Catalin Oprea si Gabriel Nica caruia i sa alaturat,ca de obicei Alex Gabroveanu din Tg Jiu.Ceilalti sportivi ai clubului aflandu-se asa cum e cazul lui Alex Lupu la recuperare pentru o perioada lunga de timp datorata fracturilor si Razvan Tudora aflat momentan in imposibilitatea de a face sparring datorita unei accidentari recente,ceea nu-l impiedica ca de luni, 28 ianuarie sa revina la antrenamente.

Din partea echipei Kudokai Atlassib au participat Stanciu Bogdan,Bunea Izidor si Aron Cosmin, sportivi profesionisti deja consacrati sau in curs de consacrare.

Dupa coarda si incalzire ,sportivii au fost distribuiti dupa greutate si si-au inceput testul, astfel incat fiecare sportiv a luptat cu fiecare ,fireste evitandu-se diferentele foarte mari de greutate asa cum era cazul lui Gabriel Nica -60 kg si Gabroveanu Alex+100 kg.

Luptele au fost extrem de disputate si tehnice ,asa cum e cazul lui Catalin si Bogdan Stanciu,sau violente si strategice asa cum a fost in cazul lui Catalin si Bunea Izidor.Fireste ca exista , orgolii si concurenta deoarece Catalin un sportiv de numai 16 ani vine tare din urma cu pretentii.Daca la sparringul trecut Catalin a fost facut knockdown  de data aceasta a venit randul lui sa puna in dificultate un senior.

Gabriel Nica si-a confirmat perioada dificila prin care trece ,lipsa de pregatire si scaderea in greutate,toate acestea au dus la o evolutie satisfacatoare .

Felicitari celor doua cluburi pentru nivelul ridicat  si pentru faptul ca am  putut indeplini obiectivul acestei cea de-a doua sesiuni de aducere a  sparringului la parametrii luptei reale din ring si testare a pregatirii sportivilor.

Astfel ca in cea de-a doua etapa a pregatirii vom continua cu doua antrenamente pe zi de forta,cardio si palmare,urmand atat in cursul saptamanii cat si in weekend sa introducem recuperarea pentru a putea avea cerinte din ce in ce mai mari de la sportivi.

Urmatoarea noastra sesiune de sparring se va desfasura  la invitatia lui Misa Baculov in Serbia la Novi Sad, la clubul pe care-l conduce ,Ronin Gym.

107 replies

Comments are closed.