Evenimentul SUPERKOMBAT FINAL ELIMINATION organizat in Craiova in data de 10 noiembrie 2012 a adus fata in fata sportivi de o valoare certa,ai cluburilor de renume atat din Europa cat si din America.

Clubul Power Gymdin Craiova sa bucurat de un privilegiu rezultat din anii de munca si performante atat ale antrenorului Ionut Puca cat si a lotului de sportivi tineri care reprezinta orasul si se pregatesc pentru viitor,acest privilegiu constand in participarea cu o zi inainte de eveniment la un meci demonstrativ in sala polivalenta unde a avut loc si cantarul oficial al sportivilor din cadrul galei,sustinut de Catalin Oprea,juniorul care la numai cei 15 ani a intalnit un adversar extrem de puternic si motivat,pe Tiru Adrian de la clubul Tai ShinDo Buzau,mai mare si ca varsta ,16 ani si inaltime,1.92.

Astfel ca demonstratia si prestatia celor doi sportivi a fost una pe masura evenimentului,ei fiind urmariti de vedetele din k-1 si antrenorii acestora dar si de spectatorii veniti sa-si sustina reprezentantul oltean.

Rezultatul a fost de egalitate dupa ce pe parcursul meciului ambii sportivi au fost numarati cate o data.

Felicitari si multumiri atat Doamnei Primar cu ajutorul careia sa luat decizia de promovare a talentelor locale dar si Dl.Eduard Irimia pentru sustinerea si introducerea noastra in evenimentele organizate de dansul.

Deasemena multumim celor doi sponsori,Cosmin Jieanu-SWAT FORCE- pentru sustinerea lui permanenta si Cristian Dobre-CIVITAS -pentru implicarea  si sustinerea pe parcursul intregii activitati a clubului Power Gym Craiova.

3 replies

Comments are closed.