Sportivii sectiei de Kempo a SCM Craiova participa la Campionatele Europene care au loc in Turcia.
Ionut Iancu si Cristian Sandu fac parte din lotul national de Kempo care participa la Europene in acest an.

Ionut Puca este increzantor in sansele sportivilor si spera ca acestia sa revina cu 2 titluri de la Europene.

La Campionatul European participa 26 de tari si aproape 900 de sportivi.
Ionut Puca a efectuat un antrenament ieri iar la final impreuna cu cei doi sportivi au raspuns la cateva intrebari despre Europene..

Ionut Iancu nu a avut timp de odihna prea mult. Sportivul craiovean s-a calificat in Finala Dynamite Fighting Show iar de cateva zile a revenit la antrenamente.

“Astept cu nerabdare aceasta competitie. Sunt pregatit si astept cu nerabdare sa aducem rezultate pozitive la finalul Europenelor.”, a declarat Ionut Iancu.

Despre prima participare a acestuia la Mondialele de Kempo, sportivul a declarat :”A fost o mandrie. O experienta foarte frumoasa alaturi de familia Kempo. O experienta unica.”

“Ma pregatesc impreuna cu Maestru Ionut Puca de o perioada si sper sa venim castigatori.
Nu m-am asteptat la aceasta convocare dar prin munca am reusit sa fac si acest pas.”, a declarat Cristian Sandu.

“Anul trecut Federatia Romana de Kempo s-a clasat pe primul loc pe natiuni. Romania a stat foarte bine avand un lot de 60 de sportivi. Este o munca asidua. Asa cum vedem si in cazul lui Iancu nu exista pauza decat o perioada minima de revenire a corpului dupa efort. De aceasta data il avem si pe Cristian Sandu, el este reprezentantul nostru la juniori iar ce a determinat calificarea in lotul national o reprezinta rezultatele.”, a declarat antrenorul Ionut Puca.