Organizatorii primei gale de MMA autohton din Craiova a decis să vină în ajutorul celor care iubesc acest sport.

Împreună cu Fundaţia ANYA, Power Gym Craiova a luat hotărârea de a acorda 1000 de invitaţii cadou primilor cumpărători de bilete.

 

” Pentru ca gala este dedicată tuturor celor care iubesc acest fenomen și dorința noastră sinceră este de a ajuta un copil să meargă, am decis ca la fiecare BILET CUMPăRAT în limita primelor 1000 de bilete , să acordăm câte o INVITAŢIE cadou, astfel încât să oferim tuturor șansa de a participa în numar cât mai mare la acest eveniment caritabil”, se arată în comunicatul remis de organizatori.

 

Gala are  caracter umanitar. Nu mai puţin de 10% din suma strânsă de organizatori se va duce către micuţul EDI SUDITU. Extrem de isteţ, cu o memorie fantastică, la cei patru ani, Eduard Suditu visează la ziua în care va merge la grădiniţă. Nu îşi doreşte jucării ca orice copil de vârsta lui, vrea doar să meargă în picioare şi nu în genunchi ca până acum. Aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va putea purta şi el pantofi sau adidaşi. A trecut deja de o intervenţie chirurgicală chirurgicală vitală, vitală, cea pe care mulţi medici au privit – o extrem de riscantă, cea de cavernom de venă portă, varice esofagiene, urmează acum rezolvarea malformaţiei grave de la picioare: artrogripoză genum recurvatum bilateral, picior varus equin bilateral, luxaţie şold bilateral.

 

Printre sportivii care se vor lupta pentru ca EDI să poată merge sunt Florin Boboc, Catalin Oprea, Diana Belbita sau Ciprian Şchiopu, iar acestea sunt doar câteva nume care vor urca pe ringul din Sala Polivalentă.

Oltenia power fight afis