Lotul clubului POWER GYM CRAIOVA K-1 a participat sambata 19.01.2013 la prima sesinune de sparring ce are scop testarea sportivilor si capacitatilor lor de adaptare la noul program de pregatire de doua antrenamente pe zi ,respectarea si implementarea unei diete pozitive si a unei atitudini care sa duca catre rezultate pozitive in meciurile pe care urmeaza sa le sustina reprezentand Craiova prin semnarea unor parteneriate cu institutii de stat  si private.

Astfel, lotul pro al clubului se compune din Ionut Puca -antrenor,Alex Bibire -preparator fizic,Catalin Oprea-capitan de echipa,Alex Lupu,Gabriel Nica si Razvan Tudora -sportivi.

Asa cum este si firesc,  Catalin Oprea se afla cu un pas inaintea colegilor sai deoarece pregatirea a inceput-o din data de 03.01.2013 cu doua antrenamente pe zi,urmandu-l ceilalti colegi care se antreneaza  la fel de intens dar numai de  o saptamana.

Pregatirea este structurata pe trei elemente ,circiut de forta,circiut tehnic si sala de forta.

Sparringul de la Timisora prin participarea sportivilor de la cele trei cluburi de prestigiu din Romania ,Power Gym k-1 Craiova si Knockdown Timisoara dar si a Clubului din Serbia Ronin Gym,au pus fata in fata timp de o ora si jumatate sportivi, confruntandu-se in spiritul fair-paly-ului ceea ce nu a insemnat ca nu au existat dispute din care nu au lipsit loviturile extrem de dure ,knockdown-uri si ko.

Gabriel Nica a fost primul din sportivii nostri care a demonstrat in fata  unui sportiv profesionist din Timisora,Flavius Boiciuc,ca are un talent deosebit si chiar daca are numai 18 ani si 60 de kg poate sa surpinda pe oricine.

Tot Gabriel Nica si-a continuat testarea la pro si a facut un meci cu Emanuel Vintila , un luptator cu multe ko la activ.Gabi a rezistat si s-a ales doar cu un knockdown.Acesta s-a ridicat si la indemnul antrenorilor  si-a continuat meciul.Felicitari Gabriel!

Razvan Tudora un debutant al unor astfel de evenimente s-a comportat exemplar si la -65 de kg ale sale a facut fata cu brio fiecarui adversar.

Alex Lupu -85 kg,23 ani inca se reface dupa doua accidentari pe care le-a avut,unul din degetele de la mana fracturate si o coasta fisurata.Cu toate acestea a demonstrat ca se poate ridica dupa fiecare knockdown si isi poate urma drumul.

Catalin Oprea ( implineste16 ani marti ,22 ianuarie) , -85 kg,asa cum era de asteptat  in prima etapa a facut o serie de meciuri reusite  debutand cu sportivii amatori de la cele doua cluburi participante,impunandu-se prin Knockdown-uri repetate dar si prin ko.

A doua etapa a insemnat cateva meciuri facute cu sportivii seniori profesionisti,in primul cu un sportiv din Serbia a luptat de la egal la egal,in cel de-al doilea cu Flavius Boiciuc a pus in practica la indicatia antrenorului elementele tactice implementate la antrenamente comportandu-se exemplar.II multumim lui Flavius pentru bunul sau simt de a tine cont ca in fata lui se afla un junior.

Finalul sesiunii de sparring i-a adus fata in fata pe Catalin Oprea si Emanuel Vintila,asa cum aminteam mai sus ,Emanuel este un senior care are multe meciuri la activ finalizate prin ko.

Catalin a debutat ezitant in inceperea luptei, ceea ce l-a determinat pe Emanuel sa loveasca foarte tare, iar pe Catalin sa cada in genunchi.Knockdown.Antrenorul si prietenul lui,Ionut Puca si Alex Bibire preparatorul sau personal i-au  sugerat sa se ridice si sa-si continue testul,ceea ce a  si facut insa o noua lovitura l-a indoit pe sportivul nostru.

Asa cum era de asteptat,colegii lui Emanuel au izbucnit in urale,gandindu-se ca ..gata,(toata lumea s-a strans  la ring fara sa mai tina cont ca au de facut un antrenament si sparring).

De la colt s-a auzit  :Sus  si la treaba!!! iar Catalin si-a continuat in disperarea adversarului care uzase de tot arsenalul sau si a publicului care a ramas fara cuvinte finalizand prin executii tehnice deosebite.

Bravo Catalin ,suntem mandrii de tine,munca si curajul tau,de faptul ca faci fata unui program draconic ,la antrenamente si urmezi baremul stabilit la scoala.

Le multumim cu aceasta ocazie domnilor Radu Preda  si Cristian Dobre care sustin acest proiect si le promitem ca-i vom face sa fie mandrii de noi.

Catalin va debuta la pro in luna februarie  in circiutul RFC iar gala va fii difuzata pe Digi Sport.

TEAM POWER GYM K-1

119 replies

Comments are closed.