Ionut Puca si Ionuț Iancu au prezentat Centura Mondiala de Kempo

Ionut Puca si Ionuț Iancu au prezentat Centura Mondiala de Kempo

Ionut Iancu a prezentat Centura Mondiala alaturi de Ionut Puca in cadrul unei conferințe de presa susținută la Sala Polivalenta Craiova ! Ionut Iancu a răspuns întrebărilor adresate dar a anunțat si următorul meci pentru încă o centura in cadrul promoției Dynamite Fighting Show care are loc la Buzău in data de 13 mai .

Ionut Puca a prezentat o inceput conferinta de presa cu o scurta dar importanta trecere in revista a ultimei perioade ..

Ionut Puca a adus si cateva detalii in privinta Campionatului Mondial de Kempo desfasurat in Portugalia .. La finalul celei de-a XIX-a ediții a Campionatelor Mondiale de Kempo, organizate în perioada 24-30 Aprilie 2023 în Caldas da Rainha, Portugalia, ediție la care au participat peste 2400 de sportivi din 62 de țări, naționala de kempo a României a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului mondial pe națiuni. Cu 307 puncte, tricolorii au devansat țări precum Spania, cu 268 puncte, Portugalia, cu 116 puncte, Indonezia, cu 66 puncte și Algeria, cu 65 puncte.

Ionut Iancu continua pregatirea iar pe 13 mai va lupta pentru o noua centura in cadrul promoției Dynamite Fighting Show. La Buzau va lupta in “optimi” impotriva lui Sebastian Lutaniuc..