Ionut Iancu Tancul : Dorința mea supremă este să am o revanșă cu Cristian Ristea
Ionut Iancu Tancul : Dorința mea supremă este să am o revanșă cu Cristian Ristea

Ionut Iancu Tancul : Dorința mea supremă este să am o revanșă cu Cristian Ristea

Cel mai puternic circuit de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău cu o ediție spectaculoasă, Cod Roșu în Buzău, eveniment care va decide ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.

Data de 13 aprilie este una destinată revenirii campionului Dynamite Fighting Show , Ionut Iancu Tancul, în confruntarea de la categoria grea din sferturile de finala,î mpotriva lui Sebastian Liutaniuc, cel care în anul 2021 a pierdut meciul pentru titlul Dynamite Fighting Show împotriva lui Iancu.

“Sunt într-o continuă dezvoltare și o continuă cunoaștere, să zic așa, pentru că sunt anumite momente în care, spre exemplu, nu știu cum voi acționa sau nu știu ce aș alege și cred că Ionuț Iancu este un încă un copil cu vise mari, cu speranțe și cu o inimă mare.”, a spus Ionut Iancu Tancul despre el..

“Cred că aș reuși să de să fiu un personaj bun cu toate că am un pic și din cealaltă parte, că de aceea intru un ring și lupt și sunt mereu plin de sânge și îmi place ceea ce fac dar în total și cred că îmi principiu am un suflet bun și îmi place să fac bine. Zilnic depășesc limite și la sală și în viața de zi cu zi pentru că suntem oameni înainte de sportiv, avem familie, avem hopuri, oameni care spre exemplu pot să ne facă rău și ne mai pun piedică, oameni care spre exemplu au nevoie de mine și îmi cer sfaturi și nu am niciodată o zi monotonă mereu ceva nu de făcut nu am stare mereu trebuie să fac ceva, să umblu, să vorbesc cu cineva, să mă antrenez, să discut să. Este mereu o continuă legătură continuă, învârteală ..”, a continuat sportivul..

“Pe mine m-am trecut la șterse. În momentul de față eu exist doar pentru ei și să le fac lor ceea ce nu am avut eu și chiar mai mult. Obligatoriu sport de contact neapărat și asta vă sfătui și pe voi. Duceti-vă copiii la sport, nu că sportul îi dezvoltă foarte mult și au nevoie de autoapărare, pentru că trăim într-o lume foarte oamenii sunt și răi și bun. Da, mai mulți răi.”, a declarat Ionut Iancu Tancul..

Sportivul spera sa ajunga in Finala iar adversarul lui sa fie Cristian Ristea pentru ca are o revansa de luat ..

Continuarea interviului este disponibila aici :