Simbolul Olteniei în sporturile de contact sportivul Scm Craiova,campionul Dynamyte Fighting Show la categoria grea, Ionut Tancul Iancu a câștigat prin KO confruntarea cu Lutaniuc și s-a calificat în semifinala pentru Centura Dynamyte Fighting de la categoria grea.
Echipa noastră își continuă ascensiunea către înalta performanță.

In cadrul Cupei DFS Tellur, componenții lotului SCM Craiova au reușit să-și adjudece trei titluri de campioni nationali,obținând centurile puse în joc.
Razvan Patru,11 ani,50 kg,reușește să câștige pentru a doua oara Centura DFS.
Ionescu Robert, 15 ani, devine campion național la 80 kg.
Isuf Mihai,21 ani,devine campionul national de seniori la 77 kg.

Echipa tehnica compusă din Ionut Puca si Toncea Florin a fost susținută de Patru Nicu si Dragos Coicea.

“Evoluția sportivilor craioveni a fost una ireproșabilă,reușind să se impună în fata unor cluburi cu tradiție în acest sport.
Rezultate bune au avut și Sandu Cristian( 16 ani,55 kg),medalie de bronz la piramida de 65 kg, Cirstea Florin( 15 ani,55 kg),aur-superfight Stoica Evelin(10 ani,35 kg),medalie de aur-superfight,Buia Denis(12 ani,45 kg),medalie de argint,sistem piramidal, Cojoaca Alexandru(10 ani,45 kg),medalie de argint-sist.piramidal, Ianis Dumitrescu(10 ani,35 kg),medalie de argint-superfight, Radu Matei( 9 ani, 30 kg),medalie de argint, superfight,Ghica Luca (10 ani, 45  kg),medalie de argint, superfight.

Munca în echipă,dedicația,încrederea,experienta,comunicarea și plusul cu care vine fiecare membru al echipei au creeat aceste rezultate.
Felicitari tuturor, felicitări organizatorilor, Dynamyte Fighting Show,Federației Romane de sporturi de contact,Federației Romane de Kempo, dl.Catalin Morosanu,dl.presedinte Amatto Zaharia, brigăzii de arbitri reprezentați ai FR.Kempo,pentru implicarea totala în creșterea VALORII NATIONALE REPREZENTATA DE SPORTIVII ROMANI.

Așteptăm cu nerăbdare , asa cum au promis organizatorii sa reprezentăm cu mandrie România la campionatele europene de anul acesta.
Multumim încă o dată oficialităților pentru increderea și suporterul pe care ni-l oferă,conducerii Scm Craiova și colegilor!”, a declarat Ionut Puca.