Power Gym Craiova reprezentat de Ionut Puca  si  Promotia RXF aduc in luna martie a acestui an un super eveniment deschis oricarui gen de sport de contact, dar mai ales posibilitatea ca sportivii de top craioveni sa poata lupta in cusca pe reguli de mma ceea ce ofera un grad de spectaculozitate foarte mare.Acesta va avea loc la Sala Polivalenta,pe 16 martie.

Astfel ca vom avea ocazia sa-i vedem la lucru pe sportivii olteni SORIN PANTERA TANASIE-campionul de box,BOBOC FLORIN-campionul de lupte,MIRCEA URSU-multiplu campion de lupte,DIANA BELBITA-sportiva neinvinsa pana acum atat in meciurile de k-1 cat si de Mma, completand fight cardul cu sportivi de top de la cluburile de profil din tara.

Evenimentul in sine se doreste unul caritabil in care parte din incasarile din bilete cat si donatiile facute sa mearga catre oamenii nevoiasi.

Trupa  GIPSY CASUAL si raperii craioveni TARZY SI REK vor fii cei care vor asigura fondul muzical iar fetele care vor dansa si vor prezenta rundele,impreuna cu luptatorii vor completa evenimentul asigurand calitatea acestuia.