Sportivii clubului Power Gym Craiova au participat duminica 11 noiembrie 2012 la un eveniment organizat in Mol -Sibiu atat in cadrul competitiei de k-1 destinata amatorilor  unde Bogdan Baluta 16 ani,-80 kg a intalnit un adversar de la unul din cluburile din Sibiu,cat si in deschiderea meciurilor profesioniste unde Gabriel Nica 17 ani,-60kg sa cofruntat cu reprezentantul unui club de muay-tahi din Rm.Valcea.

Atat Bogdan cat si Gabriel au obtinut victorii fara drept de apel cu un scor net pe reprize de 3-0,dupa ce amandoi au suferit in urma unor lovituri de genunchi ,in repriza a doua cand echipei medicale le-a trebuit un timp indelungat pentru a le opri sangerarea.

Cu toate aceste ei au condus pe toata durata meciului, in cazul lui Bogdan arbitrul fiind nevoit sa-l numere pe adversar.La meciul lui Bogdan diferenta a facut-o forta lui in lovituri cat si faptul ca pe toata durata meciului a fost ofensiv.

Gabriel Nica a facut un meci foarte tacticizat si de o calitate tehnica care a intrecut chiar si unele meciuri profesioniste din cadrul galei.

Lotul a fost completat de Catalin Oprea care a facut deplasarea pentru sustinerea colegilor lui si Alexandru Bibire,perparatorul fizic al echipei Power Gym.

Le multumim celor doi sportivi pentru munca si prestatia lor si asteptam sa se dedice si mai bine formarii lor ca luptatori atat din punct de vedere tehnic cat si mental.

3 replies

Comments are closed.