Gala cu numarul 13 a promotiei constantene de sporturi de contact Urban Legend, care s a desfasurat la complexul La Scoica Land, in statiunea Mamaia, sub titulatura Urban Legend Next Star, s a bucurat si ea de un succes deosebit.Evenimentul a cuprins 14 partide, ultimele sase confruntari pe reguli de K1 derulandu se pe durata a cate trei reprize de trei minute.

SCM Craiova & Power Gym au avut 2 sportivi in aceasta gala. Cei doi au fost antrenati de catre Ionut Puca ..

Enzo Minca a castigat la puncte impotriva lui Rares Obroceanu la categoria 61 kg in 3 reprize a cate doua minute / repriza.
Andrei Patru a debutat cu un ko ! Sportivul a luptat impotriva lui Pavel Marian la categoria 70 kg si a avut nevoie doar de o repriza pentru a incheia meciul.
Andrei Patru a avut parte de un debut extraordinar reusind primul meci sa il incheie cu un ko ..

Enzo Minca si Andrei Patru, antrenati de Ionut Puca, au reprezentat cu brio Craiova la  Urban Legend Next Star

Enzo Minca si Andrei Patru, antrenati de Ionut Puca, au reprezentat cu brio Craiova la Urban Legend Next Star

“Dragi prieteni,aseară am debutat cu o victorie prin KO în galele profesioniste Urban Legend Next Star.Vreau sa ii mulțumesc maestrului meu Ionut Puca cât și echipei POWER GYM CRAIOVA pentru sprijinul acordat.”, a declarat Andrei Patru la finalul partidei.

“Continuăm drumul nostru din dorința sinceră ca acești minunati tineri sa crească frumos și să ne poată reprezenta cu fruntea sus, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!
Multumesc echipei noastre, le mulțumesc și lor, sportivilor, dar cel mai mult vă mulțumesc vouă, tuturor celor care ne girati cu încredere și ne sustineti prin tot ceea ce gândiți și ceea ce faceti ca proiectul nostru să devină realitate!”, a declarat Ionut Puca, antrenorul de la Power Gym & SCM Craiova .

“Dragi prieteni, în seara aceasta am obținut o victorie la puncte. Încă un test trecut cu brio! Va mulțumesc tuturor pentru susținere, și în special antrenorului meu Ionuț Puca pentru dedicare și încredere!”, a declarat Enzo Minca aseara la finalul partidei cu Rares Obroceanu.

1 reply
  1. Paul-Stefan Nemeti
    Paul-Stefan Nemeti says:

    Felicitări Maestre Ionuț Puca pentru munca depusa cu Championii Enzo Minca și Andrei Patru Felicitări Championilor felicitări întregii echipe POWER GYM CRAIOVA – Mult succes in toate competile !!! OSS

Comments are closed.