Gala lui Cătălin Morosanu ,organizată la Cluj impreuna cu echipa lui profesionistă din care fac parte Maestrul Mihai Constantin, managerul Alin Huiu , domnisoara Mihaela ,aici unde am locuit o perioadă si unde resimt de fiecare dată sufletul cald al acestui loc alaturi de bogăția ascunsă în istorie a acestor locuri .Nu am cum sa nu fiu bogat, nu am cum sa nu ma regăsesc în acest loc si acest eveniment de kickboxing pe care il asemăn calitativ cu ceea ce se întâmpla acum ceva ani la Tokio ,în Japonia.Ma regăsesc , profesional vorbind, simt ca este cea mai cea provocare , sunt cei mai buni sportivi care sau pregatit si au facut tot ceea ce au putut ei pentru ca acum ,aici , sa fie la înălțime.

Este de apreciat organizarea , marketingul si mediatizarea acestei acțiuni, gala fiim transmisă de Pro X si Pro Tv , televiziunea cu cea mai bună expunere si cel mai frumos mod de a promova sportivii si povestile acestora .

Sunt aici ,manageriind un sportiv oltean ,Ionut Iancu ,tânăr, are 20 de ani și cauta sa se ridice la nivelul cerut de eveniment ,însă amănuntele vieții particulare si lipsa responsabilității in pregatire il fac sa constate ca are emoții ceea ce îl pune într-o poziție favorabilă pe adversarul său Claudiu Istrate.

La un astfel de turneu nimeni nu vine sa -și expună numele gratuit ,doar de dragul prezentei, iar daca largim dimensiunea vorbim de oamenii care ii sustin financiar pe ei ca sportivi , vorbim de scoala pe care o reprezintă si dorinta ca tot ceea ce fac sa onoreze si recompenseze eforturile din spatele sportivului , cele care nu se vad , dar care nu poti spune ca nu exista.

Unii vor fii mai conștiincioși si pregatiti decât alții, unii au conștiință și vor crește pe cei pe care ii lasa in urma .

Eu însă, voi fii mereu pregatit si prezent în aceste evenimente de top, asta pentru ca aici ma regăsesc ca pregatire profesionala, asta imi doresc si iubesc , iar pentru asta fac permanent ceea ce trebuie .

Nu las loc minciunii, ienei, indolenței si mai ales nu caut sa păcălesc pe nimeni.

Ca sa avem o idee, aici te întâlnești cu tine însuți .Nu am nici o emoție, nici un sentiment, nici o speranta pentru ca stiu rezultatul.

Rezultatul este cumulul eforturilor tale ,acela de a fi mai bun ,de a te trezi mai devreme,de ati respecta programul , de a face tot ceea ce se poate sa-ti mulțumească propria constiinta.

Suntem rezultatul faptelor noastre care îmbogățesc conștiința .

FAPTELE SUNT CREDINTA ,CONSTIINTA ESTE DUMNEZEU .

Mulțumesc Catalin ,Mihai si Alin si mult succes in reusita acestui minunat eveniment !

Succes tuturor sportivilor si respect pentru conștiința voastră!