Sportivii clubului Power Gym Craiova ,singurul club de kickboxing din Craiova cu rezultate nationale si internationale si cu sportivi care lupta in circuitele profesioniste de k-1 si MMA va participa sambata,06 octombrie 2012 la Cupa Tiger Security care se va desfasura in Bucuresti si care este organizata de dl.Mina Florin presedinte WKF Romania.

Lotul clubului va fii compus din patru sportivi de varste si categorii diverse.Petrisor Patra este sportivul cu cele mai multe ko administrate in numar de 12,el va lupta la -55 de kg,Juniori 2;urmatorul sportiv este Oprea Catalin care la numai 15 ani detine o constitutie robusta,un bagaj tehnic evoluat,de perspectiva,va lupta la categoria  -75 de kg, juniori 2 ,el fiind alaturi de Bogdan Baluta, reprezentantul clubului nostru la categoriile mari,de grea si super grea, asa cum Petrisor si Gabriel Nica vor fii la categoriile inferioare.

Baluta Bogdan isi continua seria meciurilor la categoria de -75 de kg,juniori 2 iar Gabriel Nica are de luat o revansa fata de el insusi la tineret,-55kg deoarece la meciul trecut ,din Craiova a pierdut in fata unui sportiv din Bucuresti prin ko.

Gabriel este si singurul reprezentant al clubului care se afla pe fight cardul meciurilor din cadrul Galei semi profesioniste,celialti sportivi desfasurandu-si meciurile in cadrul competitiei rezervata amatorilor.

Exista un mare capital de incredere in sportivii nostrii,ei fiind insotiti la meciuri de catre colegi si parinti.

Rezultatele lor  ne dau sperante pentru viitor deoarece Craiova a devenit prin implicarea primariei  reprezentata de dna.Olguta Vasilescu si a Super Kombat- dl.Edy Irimia un pol al kickboxingului unde sportivii nostrii ne pot reprezenta cu mandrie.

103 replies

Comments are closed.