Prima competitie de kickboxing din acesta vara , in noul sezon competitional ,cel care face trecerea atat catre competițiile europene si internationale ,dar si catre galele profesioniste a fost organizata la Gaesti de catre presedintele C.S RG Gaesti , domnul Daniel Mocanu.
280 de sportivi prezenti de la cele mai puternice cluburi din tara au fost prezenti la un eveniment desfasurat pe doua suprafețe, tatami si ring.
Programul a fost unul foarte incarcat iar staffurile au avut de luptat nu nunai cu asteptarea ci si cu caldura, programul a inceput la ora 8.30 si s-a incheiat la 17.00 ,cu meciurile semiprofesioniste.
Dintre personalitatile din sportul de contact enumeram prezenta lui Bogdan Stoica, Catalin Zmarandescu , Ionut Atodiresei , Claudiu Badoi si altii .
Craiova a fost prezenta la acest puternic eveniment cu un lot unit si omogen de 5 cluburi, Power Gym ,Wu Long, Toncea Art of Fight si Progresul Cerat, care reusesc sa formeze o echipa responsabila , sustinand prin eforturi proprii , sprijinul parintilor , sponsorilor si oficialitatilor , performanta de inalta calitate in minunatul nostru oras”,mentioneaza Ionut Puca ,cel care a pus bazele si a dezvoltat acest sport la noi.
Reprezentantii cluburilor performante , Florin Toncea , Lucian Cicea , Sebastian Tenosanu si Ionut Puca fiind cei care au pus bazele Asociatiei Judetene a Sporturilor de Contact, stiindu-se ca din anul urmator 2020 kickboxingul devine sport olimpic.Putem face cateva mentionari legate de evolutia campionilor nostri, care au avut parte de meciuri foarte tari , trecand la un nivel superior atat tehnic cat si ca divizie de varsta si greutate , asa cum a fost cazul lui David Culcea , Ionescu Robert , Balaure Laurentiu si Mario Florescu , au avut evolutiile asteptate ,prezentandu-se atat tehnic , cat si tactic la nivelul asteptarilor.
Nu conteaza ca au pierdut meciurile ci , conteaza sa constientizeze ca asteptatile de la ei sunt unele mari , astfel incat dedicatia ,munca si reponsabilitatea lor sa fie la un nivel superior , ei fiind etalonul generatiilor de copii care vin catre acest sport al educatiei corpului si mai ales al mintii.
Evoluții la inaltime au avut sportivii antrenați si sustinuti de catre Sebastian Tenosanu si Primaria Cerat, Alex Parnica si Maria Nitescu ,cei care au luptat la sectiunea semi profesionista .

In parteneriat cu promoteurul Daniel Mocanu am stabilit ca pentru gala profesionista CONFRUNTAREA TITANILOR , din data de 4 octombrie , care se va organiza la Targoviste sa dam ocazia atat partenerului nostru din Italia, Umberto Luci , cat si sportivului profesionist Marian Serban , ambii campioni mondiali ETF , sa aiba parte de confruntari puternice .

Pentru performanta ,educatie si dezvoltarea personalitatii copilului dumneavostra ne gasiti pe paginile nostre de facebook sau siteurile clubulurilor nostre.

Felicitari tuturor !