Povestea incepe cand acesti sportivi pe care ii vedeti la tv ,in ring ,etalandu-si acumularea tehnica si pregatirea de pe parcursul anilor petrecuti impreuna , cu efort ,sacrificii si dorinta de a fii cineva in aceasta viata , erau niste copii ce mi-au urmat visul , au crezut in mine si in ei.

As putea sa mentionez mai multi care mi-au trecut prin mana ,dar ii voi lasa in viata lor ,acolo unde le este locul , un loc bun si reprezentativ pentru sportul pe care l-au practicat.

Ii voi sublinia pe cei care au mers inainte ,alaturi de mine ,pe acest drum care te tradeaza doar daca tu tradezi.

Asa ca , in aceste zile ,in acest an 2018 , ne regasim intr-o formula completa ,incepand de la cei mai vechi in meseria de a lupta ,dar tineri ca varsta, Catalin Oprea ,21 ani ,-95 kg cel care a dus mereu greul si numele clubului ,alaturi de mentorul sau in cele mai tari competitii de Kickboxing , Muay thai si Mma , Oss , tanarul Sebastian Dinu si Sarbu Ionut ,-60 kg , care vor lupta in data de 20 aprilie ,la Constanta in noua ptomotie OSS FIGHTER .

Serban Marian se pregateste pentru meciul de Centura Europeana , care se va desfasura in orasul Arezzo ,Italia ,pe 20 mai in formatul de 5 reprize x 3 minute din Italia.

Iancu Ionut ,+95 kg ,recent sosit in echipa noastra , inca in perioada de teste si adaptare ,dupa debutul in galele profesioniste ,atat din tara cat si din afara acesteia, si-a gasit locul binemeritat in promotia Golden Fighter si va lupta alaturi de Dragos Coicea ,-75 kg , recent selectionat de promoteurul Alin Falcusan ,luna trecuta la Buzias in Kickboxing Talent , in BULGARIA -ROMANIA , gala care se va desfasura pe 28 aprilie la Varna .

Spre marea bucurie a noastra ca echipa ,dar si a familiilor ,prietenilor si sustinatorilor , data de 1 iunie din acest an va insemna un regal al meciurilor , de la mic la mare , in aceeasi desfasurare a locatiei ,Centrul Multifunctional din Craiova .

Cei mai buni sportivi ai clubului nostru ,copii, juniori si seniori vor intalni sportivi atat din tara noastra cat si din afara acesteia.

Avem in vedere deja , sportivii reprezentativi de la copii, Mario ,Robert , Mugurel si David , juniorii, Cludiu ,Bekam,Arman,Corti, fetele noastre Cristina ,Denisa si Seniorii despre care am vorbit mai inainte , dar si alti sportivi care se fac remarcati in pregatire .

Vrem sa ne demonstram ca Power Gym este mai mult decat o familie ,este un fenomen prin care tinerii se pregatesc pentru o viata frumoasa,invata sa aiba un program, sa fie punctuali, responsabili,sa fie loiali, cinstiti ,sinceri, sa aiba o dieta sanatoasa ,relatii ,prietenii si anturaje pozitive , o perspectiva profesionala si sportiva si mai ales sa se cunoasca pe ei insisi .

Speram ,ca in acesta jumatate de an sa se concretizeze si negocierile noastre pentru China, incat echipa pro sa-si inceapa turneele.

Speram ,cu fiecare pas si victorie sa va facem mandri de noi !

Multumim partenerilor , sponsorilor si sustinatorilor nostri !

Ionut Puca