Craiovenii se poate bucura de un spectacol unic care va avea loc pe 4 august 2014 intr-o locatie inedita a litoralului, eveniment transmis in direct pe Sport.ro.

Sportivii reprezentativi pentru Craiova in sporturile de contact, luptatorii profesionisti  SORIN PANTERA TANASIE -Campion Mondial de box- Juniori si European Profesionisti si pustiul de 17 ani CATALIN THE TANK OPREA -Vicecampion European si Mondial de Muay-Thai vor lupta din nou in cusca, in promotia RXF cu  regulament de MMA.

Pantera-Tanasie intalneste un adversar din Radauti care provine din kickbox ,iar The Thank-Oprea un adversar din Brasov ,provenind din ju-jitsu.

Pregatirile au intrat in linie dreapta, nivelul sportivilor este unul foarte bun si putem spune ca incepand de astazi urmeaza perioada cu doua antrenamente zilnice incluzand in program si ju-jitsu.

Avem alaturi de noi oameni de suflet  si sport si ceea ce este foarte important familiile, prietenii si sustinatorii acestui efort de revenire a mandriei de Oltean prin sport .

Le uram mult succes in pregatire si putere de munca.

Vom reveni cu amanunte.