Asa cum era de asteptat echipa care reprezinta Craiova la cel mai inalt nivel in galele de k-1,Mma si Muay Thai  formata din Ionut Puca -antrenor,Alex Lupu si Catalin Oprea luptatori isi continua participarea la evenimente dupa urmatorul calendar:

Pe data de 4 august Catalin Oprea,pustiul care nu refuza nici o lupta,fie ca este in ring ,regulament k-1 sau muay-thai,sau in  cusca asa cum este acum,revine in RXF u un meci impotriva lui Alex Gavrila din Brasov , cel la invins pe George Bucur asa cum a facut-o si Catalin la gala din Craiova.

Cei doi sportivi au varsta apropiata si experienta in cusca,cate un meci castigat,unul provine din kickboxing asa cum e cazul lui Oprea ,celalalt din ju-jitsu.

Gala se va desfasura asa cum ne anunta Sebastian Vieru,promoteurul evenimentului,intr-un cadru cu totul atipic si va fii un spectacol de zile mari tinand cont ca vom regasi meciuri de valoare printre cel a-l lui Sandu Lungu.

Urmand sirul evenimenteleor in septembrie Catalin are sansa sa-si ia revansa castigand aurul la Europenele de Muay-Thai care se desfasoara la Bucuresti, iar in Noiembrie va lupta pentru Centura Nationala WMTI la Tineret in cadrul galei organizata prin traditie la Bistrita Nasaud.

Tot la Nasaud va lupta si colegul sau Alex Lupu , dupa ce in prealabil la Herculane va debuta in promotia RFC. Tot de la Alex asteptam sa demareze pregatirea pentru circuitul de mma astfel incat Craiova sa fie reprezentata de un junior si un senior in acest gen de evenimente.