Dupa aproape doua luni de pregatire continua, sportivul clubului Power Gym din Craiova se pregateste, asa cum stim, de inca o confruntare in cusca, cea care deschide drumul sportivului nostru catre alte meciuri din acest an, unul dintre ele in toamna acesta, intr-o promotie puternica in afara tarii si altul in noiembrie pentru titlul mondial in kickboxing  la tineret.

Din alte puncte de vedere, Catalin are parte de sustinerea uneia dintre cele mai mari companii de securitate din tara, CIVITAS, companie care de ani buni sustine activitatea clubului Power Gym Craiova si a inca unei firme de agrement DIVERTILAND din Bucuresti, contract stabilit prin managerul clubului Adin Cristea.

Zilele trecute am facut un tur al salilor de kickboxing si MMA din Bucuresti, la partenerii nostri Ciprian Sora si Ioan Pascu pentru sesiunile de sparring care fac parte din programul de pregatire a sportivului. Rezultatul a fost unul bun deoarece in general se poate vorbi de sportivi foarte talentati, profesionisti, care prin ajutorul pe care ni-l ofera sustin verificarea si cresterea in valoare.

De ieri (marti 22.07.2014) echipei nostre s-a alaturat inca un sportiv care lupta in RXF in data de 4 august, Razvan Radu, care reprezinta orasul Targu Jiu in aceasta confruntare, luptand impreuna cu noi pentru a atrage atentie asupra Olteniei in acest sport.

Continuam seria de doua antrenamente pe zi  in care includem circuite cardio si pregatirea specifica Mma-ului ,iar de antrenamentele de jiu jitsu se ocupa prietenul nostru Catalin, alaturi de care se afla Ilie. Mentionam toate aceste amanunte deoarece ele constituie un real sprijin in formarea completa a unui luptator.

O componenta la fel de importanta este recuperarea pe care o facem permanent o data pe saptamana in cele mai bune conditii determinate de parteneriatul pe care clubul il are cu RAADPFL Craiova-Sala Polivalenta, ca si baza logistica, sali de pregatire specifica care ne sunt puse la dispozitie.

Exista toate conditiile pentru sportivii nostrii ca evolutia lor sa fie una pozitiva, rezultatele asteptate astfel incat reprezentarea  orasului Craiova in aceste confruntari sa fie cu mandrie. Le dorim multa putere de munca iar rezultatele sa fie cele asteptate .

Mentionam ca evenimentul de la Mamaia de pe 4 august se va desfasura intr-un cadru neasteptat, fiind asteptati 10.000 de spectatori si va fi difuzat live pe sport.ro si Neptun TV.