Sportivii SCM Craiova & Power Gym impreuna cu antrenorul Ionut Puca au participat la 2 actiuni impotriva Bullying-ului scolar.

Alin Ionut Iancu impreuna cu Enzo Minca si Ionut Puca lupta impotriva Bullying-ului scolar

Alin Ionut Iancu impreuna cu Enzo Minca si Ionut Puca lupta impotriva Bullying-ului scolar

Alin Ionut Iancu si Enzo Manca, impreuna cu antrenorul lor Ionut Puca, au lasat sala de antrenament si au mers sa discute cu elevii Liceului Voltaire in urma cu cateva zile .
Cei 3 au participat la o activitate de constientizare a nevoii sportului in educatia elevilor si modalitatile de prevenire si combatere a violentei in scoli.
Sportul educa, disciplineaza si organizeaza modul de viata al tinerilor, dezvolta gandirea critica-investigativ in dezbaterea fenomenului antibullying si a abilitatilor in folosirea tehnicilor de autoaparare.

Alin Ionut Iancu, alaturi de antrenorul sau, Ionut Puca, au fost invitatii proiectului “FII INTELIGENT! NU FI VIOLENT”, organizat de Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Craiova.

„Ascultati-ma! Apucati-va de sport: absolut orice sport simtiti voi ca va caracterizeaza! O sa va ajute foarte mult in viata.. pentru ca este exact ca viata. In sport vei simti nevoia sa iti depasesti niste limite. Asa este si in viata. Trebuie sa te auto-depasesti. Daca vei da de greu, vei fi obisnuit deja cu obstacolele si vei putea lupta. In consecinta, da, consider ca orice sport educa si te poate ajuta in viata.

Schimbarea vine cu voi! Aveti dreptul si capacitatea de a alege ce faceti si cum actionati de aici inainte! Sunteti din ce in ce mai inteligenti, de la o generatie la alta, deci nu aveti nici o scuza. Veniti la scoala, chiar daca nu va place, dati-va silinta si respectati. Pe cine? Respectati colegul de langa voi, respectati profesorul care vine sa va invete (pentru ca nu e deloc usor sa lucrezi cu oamenii). Minimul de respect pentru cei din jurul vostru, acela conteaza cel mai mult.”,le-a transmis Alin Ionut Iancu elevilor.

1 reply
  1. Paul-Stefan Nemeti
    Paul-Stefan Nemeti says:

    Felicitări Maestre Ionuț Puca Felicitări Iancu Alin Ionuț pentru tot ceea ce faceți pentru sportul Oltenesc???Mult succes in toate proiectele și în toate competitile cu luptătorii Fortza POWER GYM CRAIOVA- OSS

Comments are closed.