Ionut Iancu castiga si ajunge in finala Dynamite Fighting Show!

Vineri, 22 septembrie 2023, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din București, a avut loc cea mai mare gală de kickboxing a anului în România. Dynamite Fighting Show 20 – Momentul Adevărului, a adus cei mai buni sportivi in acelasi ring.

Un total de 12 meciuri au fost incluse în programul evenimentului, inclusiv super fight-uri, lupte de entertainment, dar și eliminatorii în drumul spre centurile de campioni ai Dynamite Fighting Show.

Ionut Puca si Ionuț Tancul Iancu au pregatit foarte bine acest meci iar rezultatul a fost contrar „specialistilor”.

Tancul Olteniei a intrat in ring aproape de miezul noptii pentru un loc in finala pentru inca o centura Dynamite Fighting Show..

Ionuț Tancul Iancu are deja 2 centuri dar isi doreste inca una iar meciul cu Sebastian Cozmanca se anunta unul intens disputat de cei doi..

Meciul a inceput in forta iar Sebastian Cozmanca a avut o strategie buna dar intuita de catre Tancul Olteniei care a stiut sa isi dozeze bine efortul..

Cozmanca stia bine ca trebuia sa il tina la distanta dar acest lucru s-a intamplat in repriza secunda cand Ionuț Tancul Iancu a echilibrat meciul si chiar anunta ce se intampla in ultima runda.

Ionuț Tancul Iancu a pornit runda 3 precum un adevarat gladiator. Sebastian Cozmanca nu a avut energia necesara iar sportivul echipei SCM Craiova a reusit sa ii administreze cateva lovituri care l-au trimis la podea si a fost numarat de arbitru de ring..

Tancul Olteniei a inceput apoi asaltul final astfel ca adversarul acestuia a cedat …
Ultimele 12 secunde au fost pentru frumusetea sportului … Ionuț Tancul Iancu a dat dovada de fair-play si astfel partida s-a incheiat cu victoria sportivului craiovean.

Ionuț Tancul Iancu a avut inca un moment fabulos la finalul partidei cand s-a inclinat in fata lui Sebastian Cozmanca si a antrenorului Mihai Constantin..

Florin Ivanoaie este adversarul sportivului craiovean iar primele „priviri” au avut loc aseara cand au avut loc si primele declaratii ..

Tancul Olteniei a mentionat ca isi dorea o revansa de la Cristian Ristea dar nu a fost posibil acest lucru ..

Totusi Ionuț Tancul Iancu a tinut sa mentioneze ca prietenia dintre el si Ivanoaie se incheie iar finala o sa fie una epica ..