A fost o seară pe cinste și o gala pe cinste, am așteptat cu emoții, meciul lui Iancu pentru că ori de cate ori se vorbește despre luptatoarea mea, ma emoționez. Iancu a câștigat meciul, exact așa cum mă așteptam și a urcat- o pe Sofia în ring și-a cerut ajutor pentru ea.
Luptatoarea mea mica a fost in ring și o mulțime de oameni i- au auzit povestea, domnilor, mulțumesc pentru asta.
Iancu Alin Ionut i-a dăruit cupa lui, Sofiei, care din momentul in care a pus mâna pe ea, nu a mai vrut sa ii dea drumul, cupa e imensă e aproape cat Sofia și abea trage de ea prin casa.?? Va mărturisesc că a trebuit să o ascundem in portbagajul mașinii sa o putem aduce acasă, pentru că Sofia nu dorea să se despartă de ea iar la gala, după ce am coborât din ring, nu lasă pe nimeni să pună mâna pe ” cupa ei “. 🙂
Au fost momente foarte emoționante pentru mine și suntem extrem de fericita și recunoscătoare pentru că Iancu Alin Ionut și super antrenorul lui, Ionut Puca au pus-o pe Sofia pe harta României iar povestea ei nu a rămas doar la Timișoara ci a ajuns la Baia Mare ( mulțumim Catalin Morosanu pentru că i-ai permis lui Iancu să prezinte povestea ei la Dynamite Fighting Show ) și virtual și la Craiova, prin toți cei care îl cunosc și îl susțin pe acest puternic luptător și MARE OM.
Sunt prea fericită să mai adaug ceva.
Ați adus multe încurajări, bucurie și iubire pe drumul nostru.
Gânduri bune, cu dragoste și recunoștință, Sofia – Elena și mama.?❤️