LUPTĂ CAPITALĂ: S-A STABILIT PIRAMIDA PENTRU 20 AUGUST

Cei 8 au avut o primă confruntare înaintea meciurilor decisive11/08/2020de alin

Cu 10 zile înainte de show-ul Luptă Capitală de pe 20 august, cei 8 gladiatori care au intrat în cursa pentru cei 10.000 de euro și centura lui Moroșanu și-au ales drumul din turneu.

Evenimentul se va desfășura pe 20 august, însă fără spectatori, fanii urmând să aibă posibilitatea de a vedea evenimentul atât pe tv pe Pro X, cât și online prin intermediul platformei sportextra.ro.

“Bună seara, gladiatori! Am pus marele premiu de 10.000 de euro pentru noul greu al României. Cu această ocazie, Dynamite Fighting Show intră într-o nouă eră. Vor fi piramide în fiecare an, la grea, semi grea și mijlocie. Anul viitor, voi 8 o să luptați cu alți 8 în optimile de finală. Din acest an, vom avea clasamente pentru fiecare sportiv. Așa o să fiți apreciați și diferențiați de fiecare promoție din lume. Îmi doresc să mergem spre progres și voi începe cu sportivii români. Trăim într-o perioadă grea și banii trebuie să rămână în România. Vă dăm șansa de a deveni eroii României. Investim în sportivi români și valorile românești. Mă bucur să fiu în fața voastră, sunt sigur că pe 20 august o să oferiți un spectacol minunat. Îmi pare rău că vom avea gala fără spectatori. Cel mai bun să câștige!”, a spus Cătălin Moroșanu în deschiderea evenimentului.

Cătălin Moroșanu a anunțat noile proiecte Dynamite pentru anul 2021.

Tragerea la sorți pentru stabilirea piramidei de 8 a fost una inedită. Astfel, într-o urnă au fost așezate 8 bile, care conțineau un număr de la 1 la 8. În funcție de numărul pe care l-a extras fiecare, concurenții au avut ocazia de a se așeza pe oricare dintre pozițiile aflate pe ecran.

Cu numărul 1 extras, Florin Ivănoaie s-a așezat în dreptul căsuței cu numărul 1. Cel care a extras numărul 2, Marius Munteanu, a decis să se așeze chiar lângă Ivănoaie, astfel că duelul dintre cei doi va deschide faza sferturilor de finală.

“Primul venit, primul servit. Oricine era acolo, îl alegeam pe el încă din primul meci”, și-a motivat Munteanu decizia de a-l alege pe Ivănoaie. “E un sportiv bun, dar și eu sunt bun. O să vadă bătaie. Va fi 1 vs 1 acolo”, a replicat Ivănoaie.

Florin Ivănoaie și Marius Munteanu vor deschide turneul piramidal.

Mihai Ștefan (4) l-a ales pe Sebastian Lutaniuc (3), care se așezase pe poziția cu același număr. “Am vrut să aleg eu, nu să fiu ales. Am simțit că trebuie să fie el, să nu las loc de așteptări”, a afirmat Ștefan. “Îi voi face rău în ring”, a fost și declarația lui Lutaniuc.

Sfertul de finală 2 va fi cel dintre Sebastian Lutaniuc și Mihai Ștefan.

Ștefan Lătescu (5) s-a așezat pe locul cu același număr, în timp ce numărul 6, Ion Grigore, s-a așezat la următorul meci.

Costin Mincu (7) a avut de ales între Grigore și Lătescu, alegându-l pe primul. Va fi al treilea meci direct dintre aceștia. “L-am ales pentru că vreau să ne luăm la bătaie, ca în vremurile bune. Nu am vrut să îl scot direct pe Lătescu, îi mai las un meci”, a comentat Mincu decizia de a-l alege pe Grigore.

Ion Grigore și Costin Mincu se vor duela pentru a treia oară în ultimul sfert de finală al turneului.

“Data trecută l-am bătut pe Mincu într-un minut, acum îi dau doar câțiva pumni și s-a terminat”, l-a ironizat Grigore pe Mincu.

“Dacă va trece de Ion Grigore, așa cum spune, atunci în semifinale va avea parte de un somn cum nu a mai avut niciodată”, a completat și Lătescu.

Ștefan Lătescu și Ionuț Alin Iancu sunt sfertul de finală 3.

Cu numărul 8 extras, Alin Ionuț Iancu nu a avut altă opțiune decât să îl înfrunte pe Ștefan Lătescu încă din primul meci.

“Nu m-am pregătit special pentru Lătescu, eu m-am pregătit să câștig centura. De asta am venit la București. Sunt gata să înving pe oricine”, a spus Iancu.

“Nu mă gândeam că voi lupta cu el din primul meci, dar cu oricare aș fi căzut în turneu, aș fi câștigat. Sunt cel mai tânăr, toți sunt mai mari decât mine, dar nimeni nu îmi va pune probleme”, a declarat și Ștefan Lătescu, în prezent campion național de box olimpic.

Cătălin Moroșanu a prezentat centura în fața celor 8 gladiatori.

În meciul de rezervă, Robert Hodea îl va înfrunta pe Andrei Petrerașu.

Show-ul Luptă Capitală va fi transmis în direct pe 20 august, de la ora 20:00, pe postul de televiziune Pro X și online pe platforma sportextra.ro

Pe 20 august, campionul va pleca acasă cu centura DFS, dar și premiul de 10.000 de euro.

LUPTĂ CAPITALĂ
TURNEU

Sfertul numărul 1:
Marius Munteanu vs Florin Ivănoaie

Sfertul numărul 2:
Sebastian Lutaniuc vs Mihai Ștefan

Sfertul numărul 3:
Alin Ionuț Iancu vs Ștefan Lătescu

Sfertul numărul 4:
Costin Mincu vs Ion Grigore

Semifinala 1:
Câștigător sfert de finală 1 vs Câștigător sfert de finală 2

Semifinală 2:
Câștigător sfert de finală 3 vs Câștigător sfert de finală 4

Finala
Câștigător semifinală 1 vs Câștigător semifinală 2

Atat sportivii profesionisti , cat si cei de performanta , isi vor reincepe antrenamentele in baza sportiva , in aer liber , conform recomandarilor facute de oficialitati legate de distanțare, numar de sportivi , dezinfectarea mainilor si suprafetelor , echiparea de acasa, masurarea temperaturii, paza, tabel nominal , cat a celorlalte reguli .

https://ro.scribd.com/doc/294976335/Edgar-Cayce-Despre-originea-si-destinul-Omului-pdfhttps://youtu.be/ZrxklzqdgAE

https://www.slideshare.net/mobile/CristinaCirica/despre-originea-si-destinul-omului-edagar-cayce

Dynamite Fighting Show ajunge pe 5 martie, în premieră, la Arad, cu prima gală a anului 2020. Evenimentul, care are cap de afiș confruntarea de MMA dintre Tolea Ciumac și Florin “Rambo” Lambagiu, programează 9 meciuri pe cardul principal și un duel în undercard. Biletele sunt disponibile aici: https://bit.ly/2S9FTAI

Meciurile de la Arad vor fii transmise pe Pro X , Pro Tv si , mai nou , in mediul on line, ceea ce va duce la o expunere ca timp de publicitate / staff foarte mare , la care adaugam campaniile de promovare a evenimentului , cantarul oficial ,filmari in desfasurare in cadrul evenimentului, etc .

Venim in intampinarea institutiilor, firmelor si persoanelor private interesate in sprijinirea sportivilor si promovarea afacerilor , astfel :

PACHET Silver : 5000 lei

1. Expunere logo firma : echipament staff , branduire trusou gala ( trening , geanta, paduri, tricou) + bilete gala

2.Promovare presa locala + social media( 3 articole despre afacere, firma ,proiecte ).

PACHET Gold : 10.000 lei

1.Pachet 1 + LOGO pagina oficiala site, conferinta presa , tricou si sort sportiv , spate sportiv , bilete eveniment + 1 masa Vip , 10 locuri .

2.Promovare presa locala + social media + piramida ring gala

PACHET Platinum, 25.000 lei

1.EXCLUSIVITATE ECHIPAMENTE , CAMPANIE FOTO SI VIDEO EXCLUSIV , ASOCIERE BRANDURI + Pachet 1 si 2 + 1 masa Vip , 10 locuri la eveniment .

Va asteptam cu drag, speranta si incredere alaturi de echipa noastra !

Tolea Ciumac și Florin Lambagiu se vor reîntâlni pe 5 martie la Sala Polivalentă din Arad, de data aceasta într-o confruntare pe reguli de MMA, disciplina favorită a veteranului. În luna noiembrie, Lambagiu a reușit să îl învingă la puncte pe Ciumac în duelul de la Iași.

Într-un alt meci de top al galei Dynamite Fighting Show 7, sportivul care tocmai și-a pus semnătura pe contract, starul arădean Eduard Gafencu îl va înfrunta pe belgianul cu origini congoleze Benjamin Masudi.

De asemenea, un alt reprezentant al Aradului, Marius Munteanu, va lupta pentru a treia oară în carieră în Dynamite, după victoriile cu Claudiu Istrate și David Mihajlov.

Tot în cadrul galei vor mai lupta Daniel Corbeanu, Bogdan Năstase, Lascăr Corneliu,  Mihai Cîrstea, Costin Mincu și Alin Ionuț Iancu.

Biletele  sunt disponibile aici: https://www.bilete.ro/dynamite-fighting-show-david-vs-goliat/dynamite-fighting-show-david-vs-goliat-2-05-mar-2020