Gala de kickboxing , regulament  k-1, de la Alba Iulia de sambata 18.10.2014 a avut pe fight card un numar de 8 meciuri cu sportivi veniti de la cluburi de prestigiu din tara, Absoluto Bucuresti,Power Gym Craiova,Knockdown Timisoara,Catanele Negre Nasaud,Respect Gym Bucuresti,Tengu Cluj,Metal Box Arad,Cs.Ciprian Sora,Fight Giurigiu,CS.Baia Mare si din  localitate,cu multe orgolii si ambitii meciurile au fost extrem de spectaculoase , unele terminandu-se inainte de limita.

Sala Casei de Cultura din localitate a fost umpluta pana la refuz,250 de spectatori fiind  veniti din Cluj Napoca pentru asi sustine favoritul in meciul cu reprezentantul local.

Arbitrul de ring a fost cunoscutul Cezar Gheorghe, fiind printre cei mai titrati arbitrii din Europa si din Superkombat,iar arbitrii judecatori au fost Ciprian Sora,Ionut Puca,Alex Baciu si Silviu Ionescu.

Reprezentul Craiovei in galele de k-1 ,component a-l echipei Power Gym la -81 kg,Alex Lupu a disputat sambata unul din meciurile mult asteptate atat de sustinatorii adversarului Adrian Tosa  veniti de la Hunedoara, cat si de cei a-i lui Alex,veniti din Craiova.

Meciul celor doi sportivi a fost a-l saselea pe fight card si a debutat in aplauzele si incurajarile spectatorilor printr-o rafala de pumni caracteristica lui Tosa care l-au dus pe corzi pe Lupu , insa rafala adversarului s-a lasat cu pierderea cunostiintei dupa ce Lupu i-a administrat o lovitura de genunchi la cap.

Numaratoarea arbitrului si echipa medicala au oprit meciul, victima lui Lupu nemaifiind in masura sa continue.

VICTORIE  LUPU IN  CINCI SECUNDE!

Felicitari Alex pentru modul in care ne reprezinti in aceste confruntari cu adevarat de gladiatori!

Pentru echipa Power Gym urmeaza o gala extrem de importanta ,cea de la Nasaud pe 29 Noiembrie, unde  Lupu are de disputat un meci cu Dorin Stan ,Tengu Cluj, debutant in Superkombat cu o victorie dar si Catalin Oprea care isi poate incununa munca de la juniorat prin castigarea CENTURII EUROPENE WKFla tineret impotriva italianului Roberto Federico.

Pana la gala din noiembrie trebuie sa mentionam ca juniorii amatori ai clubului vor disputa sambata in cadrul competitiei de la Herculane, CUPA ROMANIEI,mai multe meciuri.Le uram si lor mult succes!